Kategorija proizvoda
Obratite nam se
Adresa:
Tonglu tvornica: Xiafan cesta, Tonglu ekonomskih DeveIopment zona, Hangzhou, Zhejiang Kina
Jiande tvornica: Qintang industrial Park, Jiande Županija, Hangzhou grad, Zhejiang pokrajina Kine
Reci: 0086-571-64111111
Faks: 0086-571-64112858
E-mail: longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Vijesti

Pravilno održavanje su stabilne performanse ploča i okvir Filtra pritisnite

Nakon kupnje ploča i okvir filtra Pritisnite potreban za učinkovito održavanje, samo za ovaj stroj za održavanje redovito, možete produljiti vijek trajanja stroja dok stroj ima dobre performanse za kako efikasno održavati, u stvari, u tom procesu ima puno prostora za bilješke. Ovdje mi uzeti pogledati kako da za tanjur i okvir filtra preše za bolje održavanje, pa možete produžiti korištenje ploča-i-okvir filtar pressand #39; s najbolje godine.
Prvo što ćete primijetiti je uobičajeno održavanje ploča i okvir filtra preše, na primjer prije upotrebe, treba razumjeti upute za korištenje stroja, tako da kada će postati puno lakše. Dok u procesu koristeći pravilan kvalitete ček svaki priključak cijevi je dovoljno jak, pa pogledaj tamo unutra će biti mogućnost curenja. Ako cijev nije toliko jaka, onda biste trebali obratiti pažnju na probleme u tom procesu je bilo previše. Morate pažljivo provjeriti, tako da eliminira mnogo stvari, čine ovaj stroj može održavati dobre performanse u svakom trenutku.
Dok ste bili u stroj kada postoji pritisak da biste otvorili poklopac, jer će to biti neočekivano ponašanje se može dogoditi. U procesu dok koristite, morate znati otvor ventila je zbijeno, hoćeš vode za odvod tako da se može koristiti. Uzimanje kontrole kredita pojedine metode ploča i okvira filtriranje pritisnite. Ne Proizvoljno mijenjaju, ali nakon koristeći ovaj predmet za neko vrijeme, učiniti neke čišćenje redovito. Samo na taj način možete zadržati stvar dobre performanse.