Kategorija proizvoda
Obratite nam se
Adresa:
Tonglu tvornica: Xiafan cesta, Tonglu ekonomskih DeveIopment zona, Hangzhou, Zhejiang Kina
Jiande tvornica: Qintang industrial Park, Jiande Županija, Hangzhou grad, Zhejiang pokrajina Kine
Reci: 0086-571-64111111
Faks: 0086-571-64112858
E-mail: longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Vijesti

Pojas tip Filter Press Filtracije predviđanje tehnologije

S razvojem tehnologije bio-inženjerstva, Primjeni membranska separacija u ovom području nastavit će rasti. U proizvodnji bioloških proizvoda, često je potrebno odvojiti od tekuće suspenzije, tradicionalnih načina filtriranja nisu dorasle zahtjeve za kvalitetom proizvoda i korištenje mikro filtracija membranski odvajanje tehnologiju koja sprečava inaktivaciju bakterijskih onečišćenja i osjetljiv na toplinu materijala, i postići učinkovito odvajanje nečistoće i poboljšanje kvalitete.
Pojas filtera koristi dinamičan tehnologiju filtriranja u membranska separacija, bolje u mogućnosti riješiti problem konvencionalnim membranske filtracije nije visoka, napraviti širu primjenu membranskih filtera, filter će raditi bolje, kao što su industrija celuloze i papira iz otpadne vode ultrafiltracijom membranu vlaknima.
Osim toga, pojas filtar Pritisnite filtriranje tehnologija je također smatra jednim od jednostavna i učinkovita metoda za poboljšanje filtracije. Koristi dva ili više filtera i postepeno smanjivati čvrstog sadržaja ili namjenu tekućina viskoznost za poboljšanje filtriranja stope. Ovi filteri mogu biti iste vrste ali različitih filtera mediji i filtar konstante, također može biti kombinacija različitih vrsta filtera zajedno.