Kategorija proizvoda
Obratite nam se
Adresa:
Tonglu tvornica: Xiafan cesta, Tonglu ekonomskih DeveIopment zona, Hangzhou, Zhejiang Kina
Jiande tvornica: Qintang industrial Park, Jiande Županija, Hangzhou grad, Zhejiang pokrajina Kine
Reci: 0086-571-64111111
Faks: 0086-571-64112858
E-mail: longyuanfilterpress@gmail.com
Filter Press Parts | Multifunctional Filter Press | Membrane Filter Press | Filter Press | Membrane Filter Plate |
Izložba

Komora filtar ploča proizvođač Presa na Termoplastični ekstruzije tehnologija

Danas, većina 3D pisača je glavu pisača iz vaše računalo kontrole pronaći polu tekućine materijal na objekte. Komora filtar ploča proizvođač Presa predstaviti ovaj proces može koristiti raznih materijala, uključujući metala, betona, keramike i čokolade, ali do sada, najčešći Termoplastični ekstruzija materijala je otopljena plastika.
Saznajte više o 3D ispisu, više mislim da je ovo sve mijenja industrije, jedan od mnogo različitih izraza može ponekad se odnose na istu stvar, pogotovo ekstrudiranjem Termoplastični ispis predmeta ovog procesa. Tehnologija trebao biti jednostavno nazvati andquot; Termoplastični extrusionandquot; u usporedbi sa generalom izjava je andquot; extrudedandquot;. U stvari, globalnim standardima tijelo sad međunarodne asocijacije za testiranje i materijale (ASTM International), najavljen u lipnju 2012., ovaj 3D ispisa standardne zajednički naziv je andquot; extrudedandquot;.
Komora filtar Pritisnite ploča proizvođača uveo pojam gore i možda lakše razumjeti ali Termoplastični ekstruzije tehnologija izumitelji Stratasys Corporation izmišlja, ovo je vodeća tvrtka, koja se odnose da ova tehnika kao andquot; Sjedinjeni taloženje modeliranje (FDM) andquot;. FDM je govorio pojam (i zlostavljanje) kao Termoplastična ekstruzije, općenito shvaća kao materijalni ekstruzije tehnologija.